Какво да очакваме през януари според ?Лична година 1Ти си в

...
Какво да очакваме през януари според ?Лична година 1Ти си в
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за януари

Какво да чакаме през януари според ?

Лична година 1

Ти си в персонална година на ново начало, което е добре да обмислиш и планираш деликатно. Годината и месецът те поучават да бързаш постепенно и да се съобразяваш с събитията и с другите. Не се лишавай от потребна поддръжка с прибързани дейности, ще ти е нужна.

Лична година 2

И персоналната ти година, и календарната са под осцилация 2. Мери думите си и се съобразявай с близките, ти не си и в никакъв случай няма да бъдеш самичък. Месецът ти дава опция за нови контакти, използвай я.

Лична година 3

Личната ти година е на нови хора и другарство. Наслади й се, само че бъди внимателен. Месецът вещае компликации, които може и да те изненадат, в случай че не следваш правилото „ постоянно подготвен “.

Лична година 4

Ти си в персонална година на рутинна работа и компликации, а календарната те предизвестява да си методичен и да не настъпваш другите по мазолите. Месец януари ти дава обещание смяна, от теб зависи посоката й.

Лична година 5

Годината ти е значима, тъй като бележи огромни промени, от които ще зависи животът ти в бъдеще. Месецът е постоянен и ти разрешава да ги направиш. Осланяй се на правилото „ три пъти мери, веднъж режи “ и няма да сбъркаш.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР